Nieuw BB product: Bara Babe appelchutney

Na vier maanden van ontwikkelen, testen, proeven, verpakking uitzoeken, etiket ontwerpen en nog meer proeven is het dan eindelijk zover: de heerlijke, pittige, homemade appelchutney van Bara Babe kan vanaf nu worden besteld in deze prachtige verpakking!

De appelchutney is 100% vegetarisch en 100% halal. Het wordt zonder chemische toevoegingen gemaakt en is dus puur natuur. En toch is het na opening 3 tot 6 maanden houdbaar. Dat komt door de ingrediënten, die samen bevorderend zijn voor de houdbaarheid. Bara Babe appelchutney wordt gemaakt van appels (Granny Smith), knoflook, Surinaamse peper, zonnebloemolie, azijn, zout en uiteraard ook chutney masala.

Bara Babe appelchutney
(foto: Cynthia de Vries)

De proefpersonen zijn allemaal zeer te spreken over de smaak van de chutney. Schrijfster Orchida Bachnoe nam op donderdag 17 mei 2012 een van de eerste officiële potjes in ontvangst en reageerde daags daarna als volgt op Facebook: “Supertrots dat ik een van de eerste editie Bara Babe appelchutney in huis heb en heb geproefd. En laat me je dit vertellen: de chutney vertelt verhalen over wegen die zoet, kruidig, aromatisch, wat zuur en vooral heerlijk spicy zijn. I love it. Gefeliciteerd Usha! Je chutney is life itself…”

Bara Babe Appelchutney
(foto: Cynthia de Vries)

Bara Babe appelchutney is natuurlijk heerlijk op bara! Het is ook heerlijk i.c.m. met rijstgerechten en rotigerechten,  op brood en/of crackers met pindakaas, kaas of ander beleg. Het is ook erg lekker op hartig Turks gebak zoals ‘cigar’, en alle andere soorten hartig gebak uit allerlei culturen. De appelchutney voegt net dat beetje extra OEF toe aan uw gerecht en aan uw smaakbeleving. Bara Babe appelchutney is een delicatesse.

De inhoud van een potje Bara Babe appelchutney is 250 ml. De consumentenprijs per potje incl. 6% btw is € 6,95,-. U kunt uw bestelling afhalen in Amsterdam en binnenkort ook in Den Haag, of u kunt het via de post laten bezorgen. Bestelinformatie vindt u door te klikken op deze LINK. Geïnteresseerde wederverkopers in Nederland en Suriname (en elders) kunnen via email (barababe1[at]gmail.com) of telefonisch (06-28168968) contact maken voor afspraken over wederverkoop.

Smakelijk eten!

5 gedachten over “Nieuw BB product: Bara Babe appelchutney

  1. Ik heb ook het genoegen gehad om een van de eerste potjes te proeven.Het is echt te gek b.v ook met vis gerechten.Mijn advies is: Proef het zelf!!!!!!!!!!!
    n.pengel-wong

  2. Dames en heren, het is mij een culinair en cultureel genoegen u te vertellen dat de nieuwe appelchutney van de Barababe een ware delicatesse is. Sinds de aanschaf van een aantal potjes, is deze chutney niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse ‘zit’ aan de keukentafel. Ik verzin steeds maar weer een nieuwe combinatie en iedere keer weer ‘past’ de chutney zich naadloos aan, aan mijn vondsten. Of het nou op de boterham is, bij de rijst, zelfs bij de vissalade… ik krijg er geen genoeg van. Een aanrader voor allen die van exotisch, pittig en spannend houden. En de gulden lach van de Barababe op het etiket krijg je er gratis bij! Try it… you won’t regret!

  3. Gisteren heeft Usha een potje chutney naar me gebracht met een paar bara’s van een schattig formaat! Oeioeioei.. wat lekker! Usha, je chutney wordt wereldberoemd! Enige wat ik iets minder vind….. potje is veel te klein en nu al bijna op…… Big up voor vrouwelijk ondernemerschap… I support you!!

  4. Verrassend heerlijk is de appelchutney! Pittig, en toch zijn de bestanddelen in balans, waardoor je hem bij vele gerechten kan gebruiken.
    Usha, mijn complimenten!
    Tante Ilonka.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s