Nu ook phulauri op het menu van Bara Babe!

phulauri van Bara Babe

Overheerlijke phulauries, die volgens de homemade traditie een voor een met de hand in de hete olie worden gedaan, waardoor de krokante vorm ontstaat.

Vanaf nu kunt u ook homemade & handmade verse phulauries bij Bara Babe bestellen. Uiteraard ook vegetarisch en halal, zoals u van BB gewend bent. Phulauri wordt gemaakt van gele spliterwten en kruiden. De gele erwten worden een nachtje in water geweekt, waarna ze in de blender worden fijn gemaakt, met knoflook en verse Surinaamse peper. Uiteraard worden er kruiden toegevoegd aan het mengsel: zout, zwarte peper, komijn en een klein beetje bakpoeder. De phulauries worden in zonnebloemolie goudbruin gebakken. Het resultaat ziet u op de foto. (Binnenkort volgt er een betere foto, deze is met de mobiele telefoon van BB gemaakt.)

Eén van de populairste chutneys (liedjes)  van Kanchan en Babla gaat over deze snack: “Phulauri bina chutney kaise bani…” (hoe kun je phulauri zonder chutney eten?) U kunt het liedje horen door hier te klikken.

Phulauries zijn geschikt voor elk feest en elke gelegenheid. Ze worden vers voor u gemaakt. Kosten (inclusief verpakking, excl. 6% btw): €0,27 per stuk. Minimale bestelling: 100 stuks. Wilt u meer informatie of bestellen? Bel of mail naar Bara Babe, zij verzorgt uw bestelling met veel liefde en plezier.

Een gedachte over “Nu ook phulauri op het menu van Bara Babe!

  1. Die phulauries zijn gevaarlijk lekker! De 150 die ik heb besteld waren binnen no time op! WAARSCHUWING: Bestel genoeg, want “OP” kan leiden tot ernstige depressie! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s