Bara Babe goes Paramaribo! 8 februari @ Tori Oso

Usha Marhé (Bara Babe), Osje Braumuller en dochter Tirsa Braumuller (Tori Oso) hebben elkaar gevonden in hun liefde voor lekkere hapjes in combinatie met verhalen en presenteren op 8 februari 2013 de Bara Night @ Tori Oso. Vanaf 20.00 uur tot stemming, op is op!

Tori Oso

(Deze foto is van het internet gehaald, de fotograaf stond er niet bij, maar als die zich meldt dan wordt de naam er prompt bij vermeld.)

Usha Marhé, bekend als schrijfster in de Surinaamse samenleving, presenteerde jaren geleden haar eerste boek in Tori Oso. Nu presenteert zij i.s.m. Tori Oso haar nieuwe bedrijf Bara Babe op deze avond aan het Surinaamse publiek en koppelt dat aan fundraising voor een sociaal doel. Zij laat met haar nieuwe bedrijf zien dat geloof in eigen kunnen bij jezelf begint en dat je dat letterlijk in eigen handen hebt.

Het wordt een gezellige avond met live muziek. Ter plekke kunt u zien hoe de bara’s worden gebakken. Er zal ook verse phulauri worden gebakken. En natuurlijk kent u het liedje van Kanchan: bara en phulauri bina chutney kaise bani! Bara en phulauri zonder chutney no kan! Kom genieten van verse, authentieke bara’s en phulauri en een gezellige ambiance. De opbrengst van de avond is ten bate van het sociaal fonds van Tori Oso, die wordt aangewend om hulpbehoevende Surinaamse ouderen een handje te helpen.

Op maandagmorgen 4 februari waren de bedenkers van dit evenement live te horen op radio ABC, van 08.00 tot 09.00 uur, in het programma van Bimla Gajadin. In dagblad De Ware Tijd van dinsdag 5 januari is er een artikel aan dit evenement gewijd.