Bara Babe appelchutney

Pittige, heerlijke en homemade Bara Babe appelchutney is heerlijk op bara!  De appelchutney is ook heerlijk i.c.m. met rijstgerechten en rotigerechten, vis- en vleesgerechten, vegetarische schotels, op brood en/of crackers met pindakaas, kaas of ander beleg. Het is ook erg lekker op hartig Turks gebak zoals ‘cigar’, en alle andere soorten hartig gebak uit allerlei culturen. De appelchutney voegt net dat beetje extra OEF toe aan uw gerecht en aan uw smaakbeleving. Bara Babe appelchutney (100% vegetarisch, 100% veganistisch en 100% halal) is een speciaal en heerlijk product om voor jezelf te kopen, en ook erg leuk en attent om als cadeau te geven. 

Prijs per potje incl. 6% btw: € 6,95,-.
Inhoud van een potje Bara Babe appelchutney: 250 ml/gr.
Bij goed gebruik (schoon bestek gebruiken, bewaren in de koelkast) bederft deze chutney nooit, maar vanwege de wet moet er een THT-datum (Tenminste Houdbaar Tot) op de potjes worden vermeld. Daarom staat er op de potjes dat de chutney na opening tenminste 4 maanden houdbaar is.

Bara Babe verpakt de appelchutney in een potje van duurzaam plastic, waarbij een verklaring door de leverancier is afgegeven dat het goedgekeurd/geschikt is als voedselverpakking. Dat wil zeggen dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen, dat u het na gebruik kunt wassen en hergebruiken en dat het potje in de magnetron kan. Het potje is niet breekbaar en kan mede vanwege het lichte gewicht makkelijk in een koffer mee worden genomen naar het buitenland of elders, en is makkelijk via de post te verzenden. Vanwege het bijzondere van de appelchutney en de mooie verpakking is het ook een fantastisch cadeau.

Bara Babe Appelchutney
(foto: Cynthia de Vries)