Bestellen en afhalen

Serveertip: bara’s in cupcake wrappers ogen heel feestelijk. Zo vergroot u het feestgevoel op bijv. verjaardagen, huwelijken en bedrijfsfeestjes. De kleur van de wrapper kan worden aangepast aan de kleur van het thema van bijv. uw huwelijksfeest. Wrappers kunnen op aanvraag worden meegeleverd door Bara Babe. Vraag ernaar als u bestelt.

U kunt geen bestellingen meer plaatsen. Deze) site blijft bestaan als hommage aan de voormoeders. Lees de informatie op de Home page.

Wat u doorgeeft bij een bestelling:
– hoeveel bara’s en/of andere snacks, en/of appelchutney
– uw naam en adres voor vermelding op de factuur
– uw e-mailadres voor het bevestigen van de bestelling
– de gewenste datum en tijd van de bestelling

Producten van Bara Babe zijn als vegetarisch goedgekeurd door de Nederlandse Vegetariërs Bond

Producten van Bara Babe zijn als vegetarisch goedgekeurd door de Nederlandse Vegetariërs Bond

Afhaalservice:
Om de kosten voor de klant betaalbaar te houden, is Bara Babe een afhaalservice-aan-huis. De bestelling moet worden afgehaald in Amsterdam, het adres krijgt u via e-mail en de factuur. In bijzondere gevallen kan Bara Babe bezorgen, bijvoorbeeld als u in een andere stad woont en een bepaalde hoeveelheid bara’s bestelt, de bara’s worden dan op het treinstation bezorgd. Mail of bel voor overleg met Bara Babe.

Bevestiging en betaling:
Na bestelling krijgt u een e-mail met de factuur waarin de gemaakte afspraken worden vastgelegd. U bevestigt de afspraken m.b.t. de bestelling vervolgens via reply e-mail en stort daarna het factuurbedrag op ING rekening 4391004 t.n.v. U. Marhé te Amsterdam. Het bedrag moet uiterlijk 3 dagen voor de bestelling op de rekening staan. Afzeggen kan tot uiterlijk 3 dagen voor de besteldatum. Zie de leveringsvoorwaarden op deze website.

Afhalen en tijdstip:
Op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip haalt u uw bestelling op het afgesproken adres af. Omdat Bara Babe de producten zo vers mogelijk wil afleveren, begint zij (afhankelijk van de grootte van de bestelling) een paar uur voor het afgesproken tijdstip met het bakken van de bara’s, phulauries of ghugheri. Veranderen van het tijdstip van de bestelling kan daarom alleen in overleg en moet minimaal 2 dagen van te voren worden overlegd.

Wat u moet weten over de bara’s:
Elke bara is handgemaakt, elke bara heeft haar eigen ronde vorm.
Elke bara heeft een gaatje in het midden.
De doorsnede van een authentieke bara van Bara Babe is ongeveer 6 cm. Sommigen noemen het daarom mini-bara.
De bara’s worden net voordat u ze afhaalt gebakken en zijn dus helemaal vers.

BB border