Leveringsvoorwaarden

U kunt geen bestellingen meer plaatsen. Lees de informatie op de Home page.

-Als u producten van Bara Babe bestelt, heeft u de informatie over de bestelwijze en over de ingrediënten gelezen en weet u wat u bestelt.

-U bent ervan op de hoogte dat Bara Babe staat ingeschreven bij de KvK Amsterdam en een afhaalservice-vanuit-huis is totdat het bedrijf zodanig is gegroeid dat er een eigen bedrijfspand c.q. winkel kan worden betrokken.

-Bestellingen worden door u doorgegeven via email of het telefoonnummer zoals vermeld op deze website. U bevestigt de via email ontvangen factuur via reply email, waarna het factuurbedrag binnen de afgesproken tijd oftewel uiterlijk 3 dagen voor de leveringsdatum wordt overgemaakt op ING rekeningnummer 4391004 t.n.v. Usha Marhe te Amsterdam, met vermelding van uw naam en factuurnummer. Levering geschiedt na het ontvangen van het factuurbedrag.

-Annulering:
Wanneer een reservering is gemaakt voor een levering dan geldt voor annulering van die reservering het volgende:
a. bij annulering meer dan 7 dagen voor het gereserveerde tijdstip zal geen vergoeding verschuldigd zijn;
b. bij annulering 3 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip zal de klant 50% van de factuur verschuldigd zijn.
c. bij annulering binnen 24 uur voor het gereserveerde tijdstip ontvangt de klant geen restitutie en zal de klant 100% van de factuur verschuldigd zijn en wordt een andere datum voor de levering afgesproken.